Messuosastot

Brondin palvelut messuille ja tapahtumiin

Meiltä saat tarvitsemasi jeesin tapahtumiin aina yksittäisistä tarvikkeista kuten roll-upit tai messupöydät aina avaimet käteen – messuosaston suunnitteluun ja rakentamiseen.

Messuosaston suunnittelu

Suunnittelemme brändinne näköisen ja budjettiinne sopivan osaston.

Osasto muodostuu monista elementeistä; seinärakenteet, kalusteet, digitaaliset ja painetut mainostarvikkeet. Tämän lisäksi huomioon tulee ottaa tekniset ja tilan rajoitteet.
Anna meidän ehdottaa tapahtumaasi sopivaa valmista kokonaisratkaisua ja säästä aikaa selvittelytyöstä.

Hoidamme sopimuksen mukaan myös osastotekniikkatilaukset, sähköt ynnä muun projektinhallinnan suoraan messujärjestäjien ja tapahtumapaikkojen kanssa.

Messuosaston rakennus

Oli teillä sitten valmiit osastoelementit tai tilaatte ne meiltä, voimme rakentaa osastonne avaimet käteen- periaatteella. Voimme rakentaa osastorakenteet teille sisustusvalmiiksi, tai viimeistellä osaston täysin käyttövalmiiksi esitteitä ja jakokaramelleja myöten.

Messujen jälkeen hoidamme purkamisen ja pakkaamisen ja toimitamme pakatun osaston sovitussa muodossa takaisin. Meiltä myös osaston säilytyspalvelut.

Sijaitsemme aivan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen naapurissa, joten hoidamme osastojen rakennuspalvelut Tampereella ilman matkakuluja.

Messuosaston elementit ja tarvikkeet

Jos haluat suunnitella ja rakentaa osastonne itse, autamme tottakai tarvikkeiden kanssa. Saat meiltä painetut messuseinät, messupöydät ja muut mainostarvikkeet toimivaan osastoon.

Esimerkiksi helposti kasattavat brändätyt messutiskit, kevyet messuseinät ja roll upit tai pahviset pop upit meiltä nopeasti.

Haluamme toimia tapahtuma-alalla ekologisesti ja välttää kertakäyttöisyyttä. Kysy meiltä siis päivitettyä ilmettä olemassa oleviin elementteihin – usein teippaamalla tai uudella tulosteella saadaan jatkettua tarvikkeiden elinkaarta tehokkaasti.

Brondin toteutuksia

Sähköposti

info@brondi.fi

Puhelin

044 202 8869

Sijainti

Tampere

Palvelemme

Ympäri Suomen