Referenssitarina: Metsä Tissue messuosasto

Katrin esitteli hygieniaratkaisuja puhtausalan messuilla havainnollistavien wc-tilojen avulla.

Hygieniabrändi Katrin halusi esitellä uusia annostelijaratkaisuja puhtausalan ammattimessuilla. Finnclean- messut ovat puhtausalan suurin messutapahtuma Suomessa, ja osastolle rakennettiin tätä varten 3 erilaista wc-tilaa havainnollistamaan siivoustyön, ylläpidon ja annostelijaratkaisujen käytettävyyttä ja tyyliä.

Osasto muodoistui kolmesta erillisestä wc-tilasta, suuresta varasto/taukotilasta osaston henkilökunnalle sekä Lounge-tilasta, jossa asiakkaiden kanssa kohdattiin ja käytiin keskusteluja pöytäryhmissä. Suuri baaritiski jääkaappeineen palveli illan kutsuvierastilaisuudessa.

”Visio ja tarve oli tottakai meidän Katrin-tiimin kokemus siitä, kuinka saamme tuotua asiakkaillemme parasta lisäarvoa osastollamme. Suunnitelma erilaisista wc-tiloista tehtiin yhteistyössä Brondin kanssa, mutta itse toteutuksesta minun ei tarvinnut kantaa huolta. He hoitivat pohjasuunnitelman, kaikkien materiaalien kartoittamisen, kalustehankinnat ja myös kaikki yhteydet messukeskukseen.” – Julia Laaksonen, Marketing Manager Metsä Tissue

Kolme erillistä wc-tilaa rakennettiin kuvaamaan eri käyttökohteiden tarpeita; toimistotilan ja ravintolan wc-tilat sisustettiin tyylikkäiksi asiakkaita ja työntekijöitä varten. Lisäksi tehtiin teollinen suuren kävijämäärän wc-tila, jossa pääpaino ei ole tyylikkäässä decorissa, vaan suuren kapasiteetin annostelijaratkaisuissa ja toimivuudessa. Osastolle tarvittiin useita erilaisia kalusteratkaisuja, visuaalisia ilmeitä aina tapeteista lattiamateriaaleihin ja myynnillisiä asiakasviestejä ripoteltiin tuotteiden esillepanojen yhteyteen.

Modulaarinen messuosasto suunniteltiin monikäyttöiseksi. Aidot allaskalusteet tuovat laitteet esille aidonkaltaisessa käyttöympäristössä. Lisäarvoa asiakkaille toi myös tyylikäs sisustus, joka antoi monille kävijöille inspiraatiota asiakastilojen kehittämiseen. Metsän arvojen ja brändin mukaisesti rakenteissa käytettiin aitoa puuta ja paneelia ja aitoja viherkasveja. Kaikki elementit käytetään Katrin-messuilla vuoden 2023 aikana useaan kertaan. Finnclean messujen jälkeen osasto on pystytetty muun muassa Fast Food Cafe & Restaurant Expossa Helsingissä hiukan pienennettynä versiona.

Osastomme sai Finnclean- kävijöiltä paljon kiitosta näyttävyydestään. Myöskään rakentamisen teknisiin puoliin minun ei tarvinnut käyttää aikaa, vaan Brondi hoiti visiomme toteutuksen ja me saimme myyjien kanssa saapua valmiille osastolle pirteänä käyttämään kaiken energiamme asiakkaiden kohtaamiseen!” Julia Laaksonen, Metsä Tissue

Tässä toteutuksessa käytettyjä elementtejä:

× Laita Whatsappia