Referenssitarina: Kruunu Media toimitilat

Kruunu Medialle tehtiin toimistotilat tehokkaaseen työskentelyyn, mutta brändinäkyvyyttä haluttiin sekä ohikulkijoille että vierailijoille.

Yrityksen toimitilat ovat käyntikortti potentiaalisille työntekijöille sekä asiakkaille. Toimitilojen sijainti ja toimivuus ovat avainasemassa, mutta myös viihtyisyys ja brändiä tukevat elementit tuovat lisäarvoa. Kruunu Median toimitilat sijaitsevat Tampereella Tullintorin kauppakeskuksessa. Yrityksellä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet, ja toimitiloilla on tärkeä rooli tulevaisuuden tekijöiden rekrytoimisessa.

”Brondi kävi katsomassa tilat ja teki meille ehdotuksen siitä, kuinka yrityksen logo saataisiin näyttävästi esille sekä yrityksen tiloihin että näkymään niiden ulkopuolelle. Toimistolle tehtiin näyttävä logoseinä, joka myös tapetoitiin eksaktilla Kruunu Median päävärillä. Brändinäkyvyyden lisäksi lisääntyi tiloissa viihtyisyys.” kertoo Kruunu Median yrittäjä Henna Anttila.

Yrityksen logo ja brändi-ilme haluttiin tuoda näkyviin kauppakeskuksen kävijöille ja ohikulkijoille. Ovi- ja ikkunateippauksilla voidaan myös määrittää näkyvyyttä – halutaanko läpinäkyvyyttä tai näyteikkuna, vai työskentelytiloihin yksityisyyttä ja työrauhaa ohikulkijoiden katseilta. Kruunu Medialle tehtiin läpinäkymättömät teippaukset, jotta tiloissa vallitsee täysi työrauha ohikulkijoiden katseilta – vaikka sijainti onkin kätevästi kaiken keskellä kauppakeskuksessa.

Brondi teki teippauksista myös graafiset suunnitelmat, jotka olivat kerrasta sitä mitä toivottiin. Suunnittelusta asennukseen saatiin koko projekti tehtyä reilussa viikossa ennen tilojemme avajaisia. Kiiltävä kultainen kruunulogo oman ensimmäisen toimistoni seinällä motivoi minua nyt päivittäin tekemään töitä yritykseni kasvattamisen eteen. ” Henna Anttila, Kruunu Media

× Laita Whatsappia